Kuka olen?/Who I am?
Aloitus/Start
Palvelut/Servicies
Myynti/For sale
Las Palmas
Playa del Inglés
San Agustin
Maspalomas
Agaete
Telde
Arucas
Santa Lucia
Teror
Vuokraus/For rent
Tontit/Grounds
Liikehuoneistot
Muut kohteet/Another
Yritykset/Business
Rahoitus/Financing
Kulut/Costs
Yhteystiedot/Contact

FINCA RUSTICA EN SANTA LUCIA DE TIRAJANA

Se vende una finca rústica vallada, más o menos 6.000 m2, que lleno de arboles frutales (olivos, limoneros, papayas, higos, parras, guayabos, mangos, pimientas, hierbas, nísperos etc.). La finca tiene una casa rustica, que tiene dos dormitorios amplios, otro con su propio baño, en total 2 baños en la casa, un salón-cocina amplio y otro cocina antigua, desde donde salen dos palmeras grandes (techo construido así, que hay salida para el tronco de la palmera hacia fuera). Una terraza en la entrada y un patio fuera. La casa tiene a parte un trastero fuera. La casa se ha construido el año 2007. 

La finca tiene agua y luz. Para el riego de las plantas hay que comprar agua, los gastos son más o menos 500 Euros al año. 

La finca es rustica y es una casa rustica, que esta en proceso de legalización. 

Un lugar llena de paz y es perfecto para alguien que encanta dedicar tiempo para las plantas. 

Carretera hasta la finca. 


Precio: 126.000 Euros

FINCA RUSTICA SANTA LUCIA DE TIRAJANASSA

Myydään n. 6000 m2:n aidattu tontti, jossa on talo, joka on rakennettu vuonna 2007. Tontti on täynnä hedelmäpuita (oliivipuita, sitruunapuita, viinirypäleitä, papaya-puita, mangopuita, yrttejä, paprikoita yms.)

Kyseessä on ns. maatila, jonka tontille on rakennettu rustiikkinen talo (perinteistä omakotitaloa sinne ei olisi voitu rakentaa) ja parhaillaan taloa ollaan laillistamassa viralliseksi maatilan taloksi. 

Talo on yhdessä kerroksessa, edessä on katettu terassi, tilava olohuone-keittiö (tupa), 2 kylpyhuonetta, joissa molemmissa on suihkunurkkaus (toinen on toisen makuuhuoneen yhteydessä), 2 tilavaa makuuhuonetta ja pieni erillinen keittiö, joissa erikoisuutena on jätetty palmujen rungot sisälle ja kattoon on jätetty aukot, joista palmut kasvavat ulos. Talon toisella puolella on toinen ns. patio alue, jonne mahtuu niin grillit kuin pöydät ja tuolit ja vaikka kylpytynnyri ja ehkä jopa sauna. Talossa on vielä varastotilaa, jonne on käynti ulkokautta. 

Hedelmäpuiden ja kasvien kanssa ei toimettomuudesta varmasti joudu kärsimään, eli miellyttävää tekemistä on fincalla ympäri vuoden mukavassa ilmastossa ja kaiken kukkuraksi omasta sadosta saa nauttia ympäri vuoden. 

Fincalta on Santa Lucian kauniiseen kylään hieman matkaa, joten auto tai skootteri on tarpeen. 

Autotie perille saakka. 


Hinta: 126.000 Euroa

Continuar
Top