Kuka olen/Quien soy
Aloitus/Comienzo
Palvelut/Servicios
Myynti/Venta
Apto. Puerto Rico
Atico Carrizal
Moya Finca rustica
San Agustin PEY
Apto San Agustin MB
Apto Pl. Ingles
Isleta Las Palmas
Vuokraus/Alquiler
Rahoitus/Financing
Kulut/Costs
Yhteystiedot/Contact

TILAVA ASUNTO SAN AGUSTININ PARHAIMMALTA PAIKALTA UPEILLA NÄKYMILLÄ

Myydään kahden makuuhuoneen asunto San Agustinista, todennäköisesti yhdeltä parhaimmalta paikalta. Asunnossa on virallisesti n. 42 m2, vaikka todellisuudessa asunnossa on runsaat 100 m2.

Asunto on kolmessa kerroksessa. Sisääntulo on keskikerroksesta, suoraan olohuoneeseen. Olohuone on tilava ja siellä on ns. ruokailuhuone samassa tilassa. Perällä on keittiö, josta saa ovet suljettua olohuoneeseen. Keittiöstä on käynti takapihalle omalle terassille.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen on todella tilava ja sieltä on kertakaikkisen hulppeat näkymät merelle ja rannalle palmun latvojen reunustaessa näkymää. Toinen makuuhuone on pienempi, mutta sitä pystyy laajentamaan jos niin haluaa. Näiden makuuhuoneiden välissä on kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja kattoikkuna, josta tulee luonnon valoa.

Pohjakerroksessa on koko ensimmäisen kerroksen kokoinen tila, joka on kahdessa tasossa ja siellä on pieni kylpyhuone suihkunurkkauksella. Sopii siis vierashuoneeksi, varastoksi tai vaikka pelihuoneeksi tms.

Taloyhtiössä on uima-allas, se on alemmassa tasossa suoraan asunnon edessä.

Talon julkisivun maalauksesta, uima-altaan pohjan maalauksesta on jo sovittu, sen kustannukset maksaa nykyinen omistaja.

Asunto on arvioitu pankkien käyttämän virallisen arvioijan mukaan hinnaltaan 299.000 Euroon jo vuonna 2007.

Clinica Rocaan on matkaa 800 metriä teitä pitkin kävellen. Erikseen löytyy ns. kävelyreitti rantaan.

Talo on hyvin kansainvälinen ja alue on tunnettu ns.  "luksus-alueena".

Yhtiövastike ja muut ylläpito kustannukset ovat edulliset.


Hinta: 339.000 Euroa


SPACIOUS APARTMENT WITH FANTASTIC VIEWS

For sale a fantastic spacious apartment in one of the best area of San Agustin with a fantastic views to the sea. 

The apartment has 3 floors; the entrance is in the middle floor directly to the living room, which is large and in the final part is a dinning room and in the final independent kitchen. From the kitchen is a door to the private terrace. 

In the upstair are two bedrooms; one really big one with a fantastic views to the sea and then one smaller one. Both of them has a wardrobe. In the middle of the bedrooms is a bathroom with a bath. There is a lucenary in the roof. 

In the basement floor is a huge space in two different levels and small bathroom with a shower. This space is perfect for workshops, hobbies, guests, plays etc. 

The community is a quiet one. There is one swimming pool. The community fee is only 55 euros/month. The facade will be painted soon. 

Only 800 meters to the Clinica Roca by walk.

Wonderfull opportunity to get a bigger apartment in a good price in San Agustin. Good option for living permanently or for holidays. 

It is urban area, but it is not allowed to put it as holiday house for renting out by daily price.


Price: 339.000 EurosContinuar
Top