Kuka olen?/Who I am?
Aloitus/Start
Palvelut/Servicies
Myynti/For sale
Las Palmas
Playa del Inglés
San Agustin
Maspalomas
Artenara
Telde
Arucas
Puerto Rico
Ingenio/Carrizal
Vuokraus/For rent
Tontit/Grounds
Liikehuoneistot
Muut kohteet/Another
Yritykset/Business
Rahoitus/Financing
Kulut/Costs
Yhteystiedot/Contact

VALLOITTAVA KATTOHUONEISTO OMALLA ISOLLA TERASSILLA

Myydään ihana kattohuoneisto Carrizalista Ingeniosta. Asunnossa on 80 m2 ja 2 hyvän kokoista makuuhuonetta, tilava, avara ja valoisa olohuone-keittiö yhdistelmä ja kylpyhuone kylpyammeella.

Asunto antaa ulos kadulle kaikista muista huoneista, paitsi toisesta makuuhuoneesta, jonka ikkunat antavat tilavalle patiolle, jonne antaa myös yksi olohuoneen ikkunoista (naapureita samassa kerroksessa ei ole).

Asunto on talon ylimmäisen kerroksen ainoa asunto. Rappukäytävästä on käynti omalle privaatti terassille ja sieltä sisään asuntoon.

Terassi on n. 20 m2 kokoinen, se antaa etelään ja terassilta näkyy merelle saakka. Terassilla on varastohuone, jossa on pesukone ja pakastin ja tilaa on vielä melkoisesti kaikelle muullekin. Terassille on tehty myös oivat laatikot, joiden alla on todella hyvin säilytystilaa ja päällä voi istua.

Terassin on katettu osittain (n. 1/3 osa).

Talo on rakennettu vuonna 2007 ja ensimmäinen asukas on asettunut asumaan vuonna 2009, eli asunnossa on ollut vain yhdet asukkaat. Asunto on todella hyvässä kunnossa, remonttia se ei kaipaa, jos ei sitten ole makuseikoista kyse.

Talossa on hissi. Taloyhtiössä on vain yhteensä 7 asuntoa. Yhtiövastike on 70 Euroa/kk.

Talo on pienellä aukiolla, siellä on aina tilaa pysäköidä auto ja talon edessä on vielä sellainen pieni aidattu vihreä puisto, jossa on puita ja puistonpenkit.

Kaikki palvelut löytyvät läheltä. Bussipysäkit niin etelään kuin Las Palmasiin ja jopa rantaan löytyvät myöskin läheltä.

Asunto soveltuu pysyvämpään asumiseen tai lomailuun ja lentokentällä työskentelevälle se voisi olla "lottovoitto" lyhyen välimatkan vuoksi. Ihana oma aurinkoinen terassi ei pakota lähtemään aina ulos vaan paisteesta voi nauttia ihan omalla kotiterassilla. 

Hinta: 152.000 Euroa

 

Continuar
Top