Kuka olen/Quien soy
Aloitus/Comienzo
Palvelut/Servicios
Myynti/Venta
Duplex Altavista
Apto San Agustin
Apto San Agustin 2D
San Agustin PBD
San Agustin PBI
Apto. Puerto Rico
Artenara CUEVA
Atico Carrizal
Kuljetusalan yritys
El Tablero
Piso Isleta Puerto
Moya Finca rustica
Vuokraus/Alquiler
Rahoitus/Financing
Kulut/Costs
Yhteystiedot/Contact

LUOLA-ASUNTO ARTENARASSA

Jos haluat karkuun stressiä ja kiirettä ja rakastat luontoa ja hiljaisuutta, nyt on tilaisuutesi tullut, osta maaginen luola-asunto Artenarasta!

Artenara on pieni idyllinen kylä vuoristossa, jossa on kuitenkin kaikki tarpeellinen, eli sieltä ei tarvitse poistua, jos ei huvita. 

Myydään luola-asunto, jonka tontin koko on 886 m2 ja asunnon koko on 109 m2 dokumenttien mukaan. Asunnolle perille saakka ei mene tietä, koska asunto on rinteessä, pienen nousun joutuu tekemään kävellen portaita pitkin. 

Luola-asunnon sydän on patio, joka näkyy kuvista, sieltä on sisäänkulku kaikkiin luoliin, joita on yhteensä 4. 

Yhdessä luolassa on kylpyhuone, joka on todella tilava ja siellä on kylpyamme. 

Toisessa luolassa on ns. eteinen/aula/oleskelutila ja siellä perällä on yksi makuuluola. Tuosta ns. eteisaula/oleskelutilasta mennään toiseen isoon huoneeseen, joka olisi varmasti paras vaihtoehto olohuoneeksi ja sieltä on pääsy kahteen luolamakuuhuoneeseen. Toinen on pieni ja toinen toinen ns. avoin sinne olohuoneluolaan. 

Kolmannessa luolassa on tilava huone, joka on tällä hetkellä ns. ruokailutila ja sen perällä on vielä yksi makuuhuone. 

Neljännessä luolassa on tilava keittiö ja sen perällä on vielä yksi luolahuone. Keittiössä on vanha puulla lämmitettävä leivinuuni. 

Luolan toisella puolella, jossa on puutarhaa, jossa kasvaa sitruunapuu, appelsiinipuu mm. on myös toinen kylpyhuone suihkunurkkauksella. Tämän puutarhan vieressä on vielä toinen aidattu rinnetontti, joka kuuluu luola-asuntoon. Siellä on vielä oma 6000 litran vesisäiliö. 

Nämä luola-asunnot ovat ideaaleja, niissä on aina säähän sopiva lämpötila, eli kesällä ne ovat viileitä ja talvisin lämpimiä. 

Kadulla, jonne parkkeerataan on vielä pieni maatilkku, joka kuuluu asuntoon, siihen olisi mahdollista tehdä vielä oma parkkipaikka. 

Tämä asunto on lähellä kylän keskustaa ja kaikkia palveluita, eli autoa ei tarvitse välttämättä. Sieltä löytyy niin apteekit, kaupat, koulut, terveyskeskukset, ravintolat jne. Bussiyhteydet ovat saarella hyvät, bussilla pääsee Artenarasta Las Palmasiin. Matka kestää autolla noin tunnin ja kilometrejä on n. 45 km. 

Hinta: 101.000 Euroa.

Continuar
Top