Kuka olen/Quien soy
Aloitus/Comienzo
Palvelut/Servicios
Myynti/Venta
Apto. Puerto Rico
Apto Pl. Ingles
Isleta Las Palmas
Vuokraus/Alquiler
Rahoitus/Financing
Kulut/Costs
Yhteystiedot/Contact

APARTAMENTO PLAYA DEL INGLÉSIN KESKUSTASTA

Myydään hyvässä kunnossa oleva apartamento Avenida Tenerifeltä Las Faluas -nimisestä taloyhtiöstä. Asunto on pohjakerroksen apartamento, joka on erinomainen ratkaisu vanhemmille henkilöille ja lapsiperheille tai liikuntarajoitteisille henkilöille.

Asunnossa on n. 44 m2, avaran oloinen olohuone-keittiö yhdistelmä, josta on ovi terassille ja se antaa uima-allasalueelle. Asunnossa on erillinen makuuhuone, jossa on kaksi yhden hengen vuodetta ja ikkuna olohuoneeseen seinän yläosassa ja kylpyhuone suihkunurkkauksella. Keittiö on moderni ja siellä on normaalia apartamentoa enemmän työtilaa ja erinomainen varustelutaso; löytyy uuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, liesi ja iso jääkaappi-pakastin yhdistelmä. Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu, kunnon iso sohva, jossa on alla rutkasti säilytystilaa. Makuuhuoneessa on kaksi seinäkaappia.

Asuntoon on kaksi sisäänkäyntiä. Taloyhtiössä on vastaanotto 24/7, yöllä vartiointi, uima-allas ja baari. Sijainti on myös erinomainen, läheltä löytyy kaikki palvelut ja sieltä on helppo lähteä minne tahansa. Asunnon vuokraaminen on myös helppoa tältä alueelta, jos sitä ei voi itse käyttää.

Asunto myydään varusteltuna ja kalustettuna.

Yhtiövastike on n. 100 Euroa/kk.

Myyntihinta: 159.000 Euroa

 

Continuar
Top